HU | EN
Regisztráció » Elfelejtette jelszavát?

Norvég lazacfilé

Norvég lazacfilé

Szálkamentes

5 perc alatt elkészíthető

Akvakultúrában tenyésztett Salmo salar

Tárolási hőmérséklet: 0 +4 oC

Recept: Serpenyős lazacfilé ceruzababbal »

Afrikai harcsa filé

Afrikai harcsa filé

Szálkamentes

5 perc alatt elkészíthető

Akvakultúrában tenyésztett Szarvasi afrikai harcsa (Clarias gariepinus)

Tárolási hőmérséklet: 0 +4 oC

Recept: Serpenyőben sült harcsafilé görög salátával »

Pangáziusz filé

Pangáziusz filé

Akvakultúrában tenyésztett Pangasius hypophthalmus

Szálkamentes

5 perc alatt elkészíthető

Tárolási hőmérséklet: 0 +4 oC

Recept: Serpenyőben sült pikáns pangaziusz filé »

Norvég lazac kockák

Norvég lazac kockák

Akvakultúrában tenyésztett Salmo salar

Tárolási hőmérséklet: 0 +4 oC

Recept: Lazacos linguini »