HU | EN
Regisztráció » Elfelejtette jelszavát?
The Fishmarket, selfish hal termékek
Gasztroangyal - Így spórolj a konyhában

Gasztroangyal - Így spórolj a konyhában


Marcsi ezúttal egy négytagú családnak mutatja meg, hogyan lehet minél olcsóbban, jó minőségű alapanyagokból megtervezni a havi étkezést. Természetesen ehhez mi is hozzájárultunk... Hasznos tippek egy átlag család pénztárcájára szabva... tovább »

Zarzuella De Marisco

Zarzuella De Marisco


Ízes Élet Mautner Zsófival. Vendége Palotás Péter tovább »

Gasztro híradó

Gasztro híradó


A Kiskegyed Konyhája januári számában a gasztro hírek között megtalálhatjátok a SelfishŸ pisztrángot is. tovább »

Budaörsi Halpiac és Dokk Büfé

Budaörsi Halpiac és Dokk Büfé


A Bor Hírlap januári számában olvashattok részletesen a Budaörsi Halpiacon működő Dok Büféről és arról, hogy milyen "kulináris csoda" vár rátok a helyszínen egészen áprilisig. tovább »

Évértékelő

Évértékelő


A Termékmix évértékelő számában Palotás Péter beszél a 2012-ben elért eredményekről, és a 2013-ban elérni kívánt célokról, és tervekről. A cikket itt olvashatjátok. tovább »

Nem kérik az árháborút

Nem kérik az árháborút


A Progresszív magazin decemberi számában megjelent cikkben arról olvashattok, hogy a különböző gyártók hogyan készültek fel a kiemelt ünnepi időszakra. A cikkben megszólal Palotás Péter, aki többek között mesél arról is, hogyan alakul náluk a Budaörsi Halpiacon az ünnepi szezon. tovább »

Haltermelés és értékesítés

Haltermelés és értékesítés


Hajtun György a Halászati lapok főszerkesztője készített riportot Palotás Péterrel, amiről bővebben itt olvashattok. A riportban szóba került Palotás Péter eddigi pályafutása, honnan is indult a rajongása a halak iránt és hogyan vált a halak kiváló szakértőjévé. tovább »

Egyszerre ünnepi és egészséges

Egyszerre ünnepi és egészséges


Az Élelmiszer szaklap decemberi számában olvashattok részletesen a Budaörsi Halpiac karácsonyi kínálatáról, és arról, hogy mi járult hozzá a SelfishŸ termékcsalád hazai ismertségének elterjedéséhez. tovább »

Világsztár a SelfishŸŸ

Világsztár a SelfishŸŸ


A Jet Set golf és luxuséletmód magazinban és a Bor Hírlap címlapján is találkozhattatok a "világsztár" SelfishŸŸ pisztrángunkkal. Ha mégsem láttátok volna, most itt az oldalunkon megtekinthetitek. tovább »

Csökkenő halfogyasztás

Csökkenő halfogyasztás


"Az éves magyar halfogyasztás 35-40 százaléka fogy el karácsonykor. A KSH adatai szerint az egy főre jutó halfogyasztás éves viszonylatban 5,4 százalékkal, 3,5 kg-ra csökkent, és ugyanilyen mértékben volt alacsonyabb a 2005–2009-es évek átlagánál is." tovább »

Konyhakész pontyfilé - az új innováció

Konyhakész pontyfilé - az új innováció


Palotás Péter, a Budaörsi Halpiac vezetője beszél részletesen a világdíjat nyert Selfish pisztráng termék mellett egy újabb innovációról az Élelmiszer szaklapban megjelent interjúban. tovább »

A Budaörsi Halpiac sikere

A Budaörsi Halpiac sikere


A Selfish pisztráng világsikeréhez nagymértékben hozzájárult a Sealed Air Magyarország Kft. által gyártott speciális sütőtasakos csomagolás ezért a cég saját magazinjában is beszámolt a Selfish pisztráng párizsi sikeréről. tovább »

Karácsonyi előkészületek

Karácsonyi előkészületek


A karácsonyhoz közeledve az ünnepi hangulattal arányosan megnövekedett az érdeklődés a halak iránt is. A TV2 Tények műsorában nyilatkozott Palotás Péter, a Budaörsi Halpiac vezetője, a tapasztalatokról. tovább »

Szabó Győző is a Halpiacra jár

Szabó Győző is a Halpiacra jár


A Hot Magazinban Szabó Győző a halpiacos élményeiről mesél. tovább »

Magyar világsiker Párizsban!

Magyar világsiker Párizsban!


A magyarországi és a montreali kategória győzelem után a SELFISHŸ pisztráng bezsebelte a Global díjat a párizsi SIAL D'Or-on. Összegyűjtöttük mindazt ami a Selfish pisztránggal kapcsolatos a médiában. tovább »

A Trade Magazinban angolul jelent meg egy cikk a Selfish pisztráng világsikeréről

A Trade Magazinban angolul jelent meg egy cikk a Selfish pisztráng világsikeréről


A Trade Magazinban angolul olvashattok egy cikket a Selfish pisztráng párizsi világsikeréről tovább »

A Congoo.com-on olvashattok a Selfish pisztráng világsikeréről

A Congoo.com-on olvashattok a Selfish pisztráng világsikeréről


A Congoo.com-on angoul olvashattok egy cikket a Selfish pisztráng párizsi világsikeréről. tovább »

A The Grocer-ben is megjelent a magyar pisztráng világsikere

A The Grocer-ben is megjelent a magyar pisztráng világsikere


A The Grocerben angolul olvashattok egy cikket a Selfish pisztráng párizsi világsikeréről. tovább »

Az LSA-ban is megírták a Selfish pisztráng világsikerét

Az LSA-ban is megírták a Selfish pisztráng világsikerét


Az LSA-fr-on olvashattok egy cikket franciául a Selfish pisztráng párizsi világsikeréről. tovább »

A Selfish pisztráng sikere az Undercurrent News-ban

A Selfish pisztráng sikere az Undercurrent News-ban


Az Undercurrent News-ban angolul is olvashattok cikkeket a párizsi világsikerről. tovább »

Tarolt a magyar pisztráng

Tarolt a magyar pisztráng


A Blikk a magyar pisztráng párizsi sikeréről ír a cikkében. tovább »

Magyar siker Párizsban

Magyar siker Párizsban


A Magyar Nemzet a Selfish pisztráng párizsi sikeréről ír a cikkében. tovább »

Péter pisztrángja a legjobb a világon

Péter pisztrángja a legjobb a világon


A Bors a Slefish pisztráng párizsi sikeréről számol be a cikkében. tovább »

Fagyi helyett homárt, anyu! - A legjobb halélmények nyomában

Fagyi helyett homárt, anyu! - A legjobb halélmények nyomában


A Dining Guide a Budaörsi Halpiac munkatársait kérdezte meghatározó halélményeikről. tovább »

Budaörsi Halpiac a Dining Guide Street Food Show Étteremkalauzában

Budaörsi Halpiac a Dining Guide Street Food Show Étteremkalauzában


Az Dining Guide Étteremkalauzban megjelent egy cikk a Budaörsi Halpiacról tovább »

Egy ízlésformáló importőr

Egy ízlésformáló importőr


A Trade Magazin SIAL különszámában angolul megjelent egy PR cikk Palotás Péterrel. Ugyanez a cikk magyarul is megtalálható a Trade Magazin Horeca rovatában. tovább »

A Selfish pisztráng sikere Dél-Afrikában

A Selfish pisztráng sikere Dél-Afrikában


A dél-afrikai Trade Magazin is beszámolt a Selfish pisztráng sikeréről a SIAL-on. tovább »

A Selfish pisztráng sikere Csehországban

A Selfish pisztráng sikere Csehországban


A cseh Trade Magazin is beszámolt a Selfish pisztráng sikeréről a SIAL-on. tovább »

A Selfish pisztráng sikere Argentínában

A Selfish pisztráng sikere Argentínában


Az argentin Trade Magazin is beszámolt a Selfish pisztráng sikeréről a SIAL-on. tovább »

Magyar világsiker Montreálban!

Magyar világsiker Montreálban!


A magyarországi kategória győzelem után a SELFISHŸ pisztráng minden díjat bezsebelt Montreálban a SIAL d’Or termékverseny döntőjén. tovább »

Selfish pisztráng a SIAL-on

Selfish pisztráng a SIAL-on


A Trade Magazinokban többször is hírt adtak a Sial D'or nemzetközi élelmiszer-ipari termékversenyről és a kategóriákban indulókról, melyek között a Selfish pisztráng is feltűnik. tovább »

Újabb sikeres innovációk

Újabb sikeres innovációk


A Foodapress beszámol a 2012. évi SIAL d’Or nemzetközi verseny hazai fordulójáról tovább »

Közösségépítés és tartalommarketing

Közösségépítés és tartalommarketing


Az Újbuda TV vállalkozói és gazdasági műsorában, a Haszonkulcsban a Budaörsi Halpiac példáján keresztül mutatják be, milyen a jó közösségépítés és tartalommarketing. tovább »

Nobu akcióban

Nobu akcióban


A TV2 Napló című műsorában a világ egyik leghíresebb szakácsa, Nobu-san kalauzolja el a nézőket a halak világába, ahol a Budaörsi Halpiac is feltűnik. tovább »

Ott voltunk a Gellért Hotel Andalúz estjén is

Ott voltunk a Gellért Hotel Andalúz estjén is


A Budaörsi Halpiac is ott volt friss halkülönlegességeivel és 3 féle kóstolóval az Andalúz Gourmet Fesztiválon április 20-án. Az estről készült videóban a Halpiac is feltűnik. tovább »

Hírek a tenger felől

Hírek a tenger felől


A Trade Magazin Horeca rovatában a Dokk büfé továbbfejlesztéséről, a megújult honlapról és a Facebook oldalakról is írnak. tovább »

Jöhetnek a különleges igények!

Jöhetnek a különleges igények!


A Trade Magazin Horeca rovatában a Budaörsi Halpiac és az éttermek kapcsolatáról írnak. tovább »

Csak a tenger szaga hiányzik

Csak a tenger szaga hiányzik


A Trade Magazin Horeca rovatában Palotás Pétert arról kérdezik, hogy mit ajánl az éttermeknek a nyári grillszezonra. tovább »

Szárazföldi Dokkban a tenger

Szárazföldi Dokkban a tenger


A Trade Magazin Horeca rovatában a Dokk büféről írnak. tovább »

Végre kezdünk újra érteni a tengeri halakhoz

Végre kezdünk újra érteni a tengeri halakhoz


A Trade Magazin Horeca rovatában megjelent egy két részes cikk Palotás Péterrel. tovább »

Honnan jön a lazac steak? - A nap videója

Honnan jön a lazac steak? - A nap videója


A Trade Magazin Horeca rovatában a PLP videó, ami szórakoztatóan mutatja be, hogy kerül a napi fogás a halásztól a kereskedőhöz, és mi történik a halakkal a hűtőházban. tovább »

Budapesti ízvadászat - Honnan szerezzünk be minőségi élelmiszereket?

Budapesti ízvadászat - Honnan szerezzünk be minőségi élelmiszereket?


"Nem mentség, hogy a balatoni süllő eltűnt, és tengerünk sincs. Ugyanis van néhány hely, amely sikeresen igyekszik gondoskodni arról, hogy akár mindennap változatos halételek kerülhessenek a vacsoraasztalra..." A Playboy cikke tovább »

A NOL TV karácsonyi halas tippjei

A NOL TV karácsonyi halas tippjei


A Budaörsi Halpiacon elmondták nekünk, mikor érdemes a karácsonyi ebédhez halat venni, miért nem a ponty a legjobb az ünnepi lakomához és azt is megtudtuk, mikor friss igazán egy hal. Halpiaci mustra a gasztronómiai sorozatunkban. tovább »

Osztrigás-pezsgős reggeli - The Fishmonger nyitóbuli

Osztrigás-pezsgős reggeli - The Fishmonger nyitóbuli


Budaörsön néhány hete remek halüzlet nyílt - Budaörsi halpiac, The Fishmonger néven - ahova frissen érkeznek a halak szerte a nagyvilágból. Szombat délelőtt kóstolós reggelire várták a kíváncsiskodókat - mivel japán utazásom óta rabja vagyok a halaknak, nem volt kérdés, hogy ott a helyem. tovább »

Pezsgős reggeli a halpiacon

Pezsgős reggeli a halpiacon


Sokak vágya vált valóra: megnyílt Palotás Péter barátunknak (egyesületünk tagja és támogatója) kiskereskedelmi szaküzlete is, Budaörsi Halpiac néven. Ez az első igazi, szigorú értelmében vett frisshal-szaküzlet a főváros vonzáskörében. Az áruk garantáltan a lehető legfrissebbek, a beérkező szállítmányok legszebbje kerül ki itt a jégágyra, egy napra. Kívánságra a cég alkalmazottai minden ... tovább »

Filézési videó - Bevezető

Filézési videó - Bevezető


Palotás Péter bemutatja hogyan kell halat filézni. Kezdjük a bevezetővel. tovább »

Filézési videó - Lazac

Filézési videó - Lazac


Palotás Péter bemutatja hogyan kell lazacot filézni. tovább »

Filézési videó - Szent Péter hal

Filézési videó - Szent Péter hal


Palotás Péter bemutatja hogyan kell Szent Péter halat filézni. tovább »

Filézési videó - Rombuszhal

Filézési videó - Rombuszhal


Palotás Péter bemutatja hogyan kell rombuszhalat filézni. tovább »

Filézési videó - Lazac filé sushi cut

Filézési videó - Lazac filé sushi cut


Palotás Péter bemutatja hogyan kell lazac filét sushi módra vágni. tovább »

Filézési videó - Nyelvhal

Filézési videó - Nyelvhal


Palotás Péter bemutatja hogyan kell nyelvhalat filézni. tovább »

Filézési videó - Lepényhal

Filézési videó - Lepényhal


Palotás Péter bemutatja hogyan kell lepényhalat filézni. tovább »

Filézési videó - Tengeri süllő

Filézési videó - Tengeri süllő


Palotás Péter bemutatja hogyan kell tengeri süllőt filézni. tovább »

Filézési videó - Arany durbincs

Filézési videó - Arany durbincs


Palotás Péter bemutatja hogyan kell arany durbincsot filézni. tovább »

Egyszerre ünnepi és egészséges

Egyszerre ünnepi és egészséges


Az Élelmiszer szaklap decemberi számában olvashattok részletesen a Budaörsi Halpiac karácsonyi kínálatáról, és arról, hogy mi járult hozzá a SelfishŸ termékcsalád hazai ismertségének elterjedéséhez. tovább »

Filézési videó - Sashal

Filézési videó - Sashal


Palotás Péter bemutatja hogyan kell sashalat filézni. tovább »