HU | EN
Regisztráció » Elfelejtette jelszavát?
The Fishmarket, selfish hal termékek

MÁK Bistro

A MÁK célja így a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.

A séf, Huszár Krisztián többek közt a 3 Michelin csillagos baszkföldi Martin Berasategui étteremben szerzett tapasztalatokat, s ezt követően vállalta el a MÁK bistro konyhájának vezetését. Jellemző rá az innovatív technológia ismerete és használata, az alapanyagok kiemelkedő ismerete és tisztelete. 2011 az Alexandra étteremkalauz az Év Konyhafőnöke címet ítélte neki.