HU | EN
Regisztrci » Elfelejtette jelszavt?
The Fishmarket, selfish hal termkek

MK Bistro

A MÁK célja így a csúcsgasztronómia könnyed, külsségektl mentes biztosítása a lehet legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minség alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai mvészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthet formában interpretálva.

A séf, Huszár Krisztián többek közt a 3 Michelin csillagos baszkföldi Martin Berasategui étteremben szerzett tapasztalatokat, s ezt követen vállalta el a MÁK bistro konyhájának vezetését. Jellemz rá az innovatív technológia ismerete és használata, az alapanyagok kiemelked ismerete és tisztelete. 2011 az Alexandra étteremkalauz az Év Konyhafnöke címet ítélte neki.

Kiskereskedelmi rlistnkat IDE KLIKKELVE tekintheti meg!