HU | EN
Regisztráció » Elfelejtette jelszavát?
Serpenyős Lazacfilé ceruzababbal

Serpenyős Lazacfilé ceruzababbal

A csomagolás felbontása után a halszeleteket konyhai papírtörlővel szárítsuk meg. Dörzsöljük be a halszeletek minden oldalát sóval és frissen őrölt feketeborssal és kevés olívaolajjal... tovább »

Serpenyőben sült harcsafilé görög salátával

Serpenyőben sült harcsafilé görög salátával

A halfiléket a csomagolás felbontása után konyhai papírtörlővel szárítsuk meg. Ízesítsük sóval, frissen őrölt feketeborssal. Egy vastag falú serpenyőben forrósítsunk fel ... tovább »

Serpenyőben sült pikáns pangáziusz filé

Serpenyőben sült pikáns pangáziusz filé

A Selfish csomagolás felbontása után a halfiléket konyhai papírtörlőn szárítsuk meg. Ízesítsük a filéket sóval, frissen őrölt feketeborssal es filénként néhány csepp citromlével. Egy lapostányérra ... tovább »