HU | EN
Regisztráció » Elfelejtette jelszavát?
The Fishmarket, selfish hal termékek

Fuji Étterem

Immáron 20 éve Magyarország első számú és máig is egyetlen igazi tradicionális Japán étterme Japán Chef irányításával!

Autentikus japán konyha kizárólag különleges minőségű alapanyagokkal, amelyek természetes ízét az étkek elkészítése során nem csak megőrizzük, de ki is emeljük.

A legmagasabb fokú gasztronómiai élmény elérésének érdekében a Fuji Étterem kivétel nélkül csak a legtisztább tengerekből, és mindig az évszaknak megfelelő alapanyagokat hozatja meg Vendégei számára.

A tonhal a dél-spanyol tengerből, a fekete tigrisrák Malajziából, a tintahal Normandiából, a marha bélszín és hátszín Új-Zélandból jut el hozzánk. Az étterem konyháján a főzés lágy vízzel történik. Az ételek elkészítéséhez természetesen biotermékeket használunk, valamint a csirkehús is biofarmokról származik.

Az alapagyagok folyamatos frissessége alapvető kritérium konyhánkban.

A ma már világszerte ismert Sushi és Sashimi mellett fontosnak tartjuk azt is megmutatni, hogy a meleg fogások éppúgy hozzátartoznak a tradicionális japán étkezési kultúrához, mint az előbbiek. Éttermünkben tehát számos melegkonyhai különlegességgel is találkozhatnak!Megismerkedhetnek az asztalnál készülő főzős ételekkel mint pl Sukiyaki,Shabu-Shabu,Yudofu Nabe,stb..amelyeket Ön is de a felszolgálóink is szívesen elkészíthetnek kívánsága szerint.