HU | EN
Regisztrci » Elfelejtette jelszavt?
The Fishmarket, selfish hal termkek

Fuji tterem

Immáron 20 éve Magyarország els számú és máig is egyetlen igazi tradicionális Japán étterme Japán Chef irányításával!

Autentikus japán konyha kizárólag különleges minség alapanyagokkal, amelyek természetes ízét az étkek elkészítése során nem csak megrizzük, de ki is emeljük.

A legmagasabb fokú gasztronómiai élmény elérésének érdekében a Fuji Étterem kivétel nélkül csak a legtisztább tengerekbl, és mindig az évszaknak megfelel alapanyagokat hozatja meg Vendégei számára.

A tonhal a dél-spanyol tengerbl, a fekete tigrisrák Malajziából, a tintahal Normandiából, a marha bélszín és hátszín Új-Zélandból jut el hozzánk. Az étterem konyháján a fzés lágy vízzel történik. Az ételek elkészítéséhez természetesen biotermékeket használunk, valamint a csirkehús is biofarmokról származik.

Az alapagyagok folyamatos frissessége alapvet kritérium konyhánkban.

A ma már világszerte ismert Sushi és Sashimi mellett fontosnak tartjuk azt is megmutatni, hogy a meleg fogások éppúgy hozzátartoznak a tradicionális japán étkezési kultúrához, mint az elbbiek. Éttermünkben tehát számos melegkonyhai különlegességgel is találkozhatnak!Megismerkedhetnek az asztalnál készül fzs ételekkel mint pl Sukiyaki,Shabu-Shabu,Yudofu Nabe,stb..amelyeket Ön is de a felszolgálóink is szívesen elkészíthetnek kívánsága szerint.

Kiskereskedelmi rlistnkat IDE KLIKKELVE tekintheti meg!