HU | EN
Regisztrci » Elfelejtette jelszavt?
The Fishmarket, selfish hal termkek
Dokk bf

Dokk bf


Nyron, mintegy 1000 meghvott vendggel megtartott lazac party esemnnyel megnyitotta kapuit a Budarsi Halpiac Dokk bf. tovbb »

MK Bistro

MK Bistro


A MK clja gy a cscsgasztronmia knnyed, klssgektl mentes biztostsa a lehet legszlesebb rtegek, gy a fiatalok szmra is. Konyhnkban rendkvli minsg alapanyagokat hasznlunk, s fontos szerepet kap a nagyfok kreativits, az alkot konyhai mvszet, valamint az innovatv technolgia, m mindez laza, letisztult s kzrthet formban interpretlva. tovbb »

Onyx tterem

Onyx tterem


Hagyomny s evolci randevja Budapest szvben Budapest szvben a Vrsmarty tren nyitotta meg kapuit 2007 prilisban az Onyx tterem. Az tterem nyitsval clunk az volt, hogy Magyarorszgon is legyen nemzetkzi mrcvel is elismert tterem. tovbb »

Osteria Numero Undici

Osteria Numero Undici


Egyszersg, knnyedsg, Osteria ahol nemcsak az telekbl, hanem az olasz letmdbl is zeltt kapunk. Ez az a hely, ahol nyakkend s fehr abrosz felgyelete nlkl, ktetlenl tallkozhatunk bartainkkal, ahov beugorhatunk egy knny ebdre , vacsorra. tovbb »

Fuji tterem

Fuji tterem


Immron 20 ve Magyarorszg els szm s mig is egyetlen igazi tradicionlis Japn tterme Japn Chef irnytsval! Autentikus japn konyha kizrlag klnleges minsg alapanyagokkal, amelyek termszetes zt az tkek elksztse sorn nem csak megrizzk, de ki is emeljk. tovbb »

Borss Bistro

Borss Bistro


vekkel ezeltt egy magyaros-francis ttermet lmodtunk meg, mely a francia bisztrk hangulatt idzn meg Budapest belvrosban. Ebbe a milibe olyan teleket kpzeltnk el, melyekben a magyar konyha klasszikus zei jelennek meg egy kicsit mskpp, francia zamatokkal… s egy kis borssal meg sval. tovbb »

New York kvhz

New York kvhz


A New York nem egyszeren egy kvhz, hanem Budapest s irodalmi letnk egy becses darabja is. Egyesek nemcsak memlkk, hanem egyenesen panteonn avatnk. s persze hasznlnk is,rendezvnyhelyszn a mltbl, lmnygasztronmia a jvnek. tovbb »

Vr: a SPEIZ

Vr: a SPEIZ


A Vr: a SPEIZ, csaldias, informlis lgkrvel, arra biztat minden „gasztrokvncsit”, a kzrthet magyar kulinris hagyomnyokat kedvelket, hogy fedezzk fel jra a Vrnegyedet. tovbb »

Fausto

Fausto


A Fausto eredeti olasz gourmand tterem, olasz zekkel vrja Vendgeit Budapest szvben a Szkely Mihly utca 2. alatt. Koncepcink alapja: „Nemzetkzi konyha olasz zekbl” a legmagasabb minsgben, gondosan vlogatott, mindig friss alapanyagokbl. Homr s szarvasgomba, blszn, brny, rdghal vagy Szent Jakab kagyl - tartalom, s gondoskods rejlik minden elksztett fogsban. ... tovbb »

Nobu Budapest

Nobu Budapest


Nobu Budapest is one of the latest additions to Chef Nobu Matsuhisa's worldwide dining empire, conveniently located in the luxurious Corvinus Kempinski Hotel in the very heart of Budapest, close to St Stephan's Basilica, Chain Bridge and the Financial District. The first Central-European member of the rapidly growing family welcomes guests with 80-seats including a private room and the sushi bar ... tovbb »