HU | EN
Regisztráció » Elfelejtette jelszavát?
The Fishmarket, selfish hal termékek
Dokk büfé

Dokk büfé


Nyáron, mintegy 1000 meghívott vendéggel megtartott lazac party eseménnyel megnyitotta kapuit a Budaörsi Halpiac Dokk büfé. tovább »

MÁK Bistro

MÁK Bistro


A MÁK célja így a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva. tovább »

Onyx étterem

Onyx étterem


Hagyomány és evolúció randevúja Budapest szívében Budapest szívében a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit 2007 áprilisában az Onyx étterem. Az étterem nyitásával célunk az volt, hogy Magyarországon is legyen nemzetközi mércével is elismert étterem. tovább »

Osteria Numero Undici

Osteria Numero Undici


Egyszerűség, könnyedség, Osteria ahol nemcsak az ételekből, hanem az olasz életmódból is ízelítőt kapunk. Ez az a hely, ahol nyakkendő és fehér abrosz felügyelete nélkül, kötetlenül találkozhatunk barátainkkal, ahová beugorhatunk egy könnyű ebédre , vacsorára. tovább »

Fuji Étterem

Fuji Étterem


Immáron 20 éve Magyarország első számú és máig is egyetlen igazi tradicionális Japán étterme Japán Chef irányításával! Autentikus japán konyha kizárólag különleges minőségű alapanyagokkal, amelyek természetes ízét az étkek elkészítése során nem csak megőrizzük, de ki is emeljük. tovább »

Borssó Bistro

Borssó Bistro


Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. tovább »

New York kávéház

New York kávéház


A New York nem egyszerűen egy kávéház, hanem Budapest és irodalmi életünk egy becses darabja is. Egyesek nemcsak műemlékké, hanem egyenesen panteonná avatnák. És persze használnák is,rendezvényhelyszín a múltból, élménygasztronómia a jövőnek. tovább »

Vár: a SPEIZ

Vár: a SPEIZ


A Vár: a SPEIZ, családias, informális légkörével, arra biztat minden „gasztrokíváncsit”, a közérthető magyar kulináris hagyományokat kedvelőket, hogy fedezzék fel újra a Várnegyedet. tovább »

Fausto

Fausto


A Fausto eredeti olasz gourmand étterem, olasz ízekkel várja Vendégeit Budapest szívében a Székely Mihály utca 2. alatt. Koncepciónk alapja: „Nemzetközi konyha olasz ízekből” a legmagasabb minőségben, gondosan válogatott, mindig friss alapanyagokból. Homár és szarvasgomba, bélszín, bárány, ördöghal vagy Szent Jakab kagyló - tartalom, és gondoskodás rejlik minden elkészített fogásban. ... tovább »

Nobu Budapest

Nobu Budapest


Nobu Budapest is one of the latest additions to Chef Nobu Matsuhisa's worldwide dining empire, conveniently located in the luxurious Corvinus Kempinski Hotel in the very heart of Budapest, close to St Stephan's Basilica, Chain Bridge and the Financial District. The first Central-European member of the rapidly growing family welcomes guests with 80-seats including a private room and the sushi bar ... tovább »