HU | EN
Regisztrci » Elfelejtette jelszavt?
The Fishmarket, selfish hal termkek

Borss Bistro

Évekkel ezeltt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a milibe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval.

Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.

Séfünk, Kovács Norbert kitun szakmai hozzáértésével olyan ételkölteményeket képes a tányérra varázsolni, amilyet mi elképzeltünk. Jó minségu alapanyagok, modern konyhai technológia, kreativitás és folyamatos megújulás – ez az, amit munkájában a legfontosabbnak tart. Ezért étlapunkon francia ételkülönlegességek mellett hagyományos magyar fogások is szerepelnek, ám ezek nem csak ízükben, hanem megjelenésükben is valami újat nyújtanak, egy különleges gasztronómiai és vizuális élményt. Az ötletgazdag konyhánk révén méltán kerültünk be igen rövid id alatt Budapest legelismertebb éttermei közé.

Szezonálisan megújuló étlapunkon kívül, heti ajánlatunkból is válogathatnak vendégeink.

Fontosnak tartjuk, hogy ételeink mellé a megfelel borokat is fel tudjuk szolgálni, ezért gondos válogatással állítottuk össze borlapunkat. Rendszeresen tartunk borvacsorákat is, ahol neves borászok mutatják be jobbnál jobb nediket, melyek kóstolása a séfünk által kreált menüsorral és egy kis jazz zenével válik igazán különleges élménnyé.

Látogassanak el hozzánk a Borssóba, és élvezzék a gasztronómia sava-borsát.

Kiskereskedelmi rlistnkat IDE KLIKKELVE tekintheti meg!