HU | EN
Regisztráció » Elfelejtette jelszavát?
The Fishmarket, selfish hal termékek
Selfish a tányéron! - Lazac kockák II.rész

Selfish a tányéron! - Lazac kockák II.rész

2012.09.26

A Selfish a tányéron! blogsorozatunkban különleges recept ötletekkel lepünk meg Téged. Most megtudhatod hogyan kell elkészíteni a mennyei sütőtökös lazac curryt. tovább »

Selfish a tányéron! - Lazac kockák I.rész

Selfish a tányéron! - Lazac kockák I.rész

2012.09.24

A Selfish a tányéron! blogsorozatunkban különleges recept ötletekkel lepünk meg Téged. Most megtudhatod hogyan kell elkészíteni a mennyei fehérboros burgonyakrémlevest lazaccal. tovább »

Aranydurbincs az asztalon

Aranydurbincs az asztalon

2012.09.10

Ha tanácstalan vagy, hogy mit is készíts a hétvégén, akkor itt egy ínyenc recept ötlet: Bazsalikomos, édesköményes aranydurbincs sült paradicsommal. tovább »

Főszerepben a lazac

Főszerepben a lazac

2012.09.06

A Budaörsi Halpiac ismét Budapesten! Szeptember 7-9. között találkozzunk a Hold utcai piacon. Friss halaink közül kedvedre válogathatsz, kitárgyalhatjuk a legjobb fogást és örömmel segítünk neked a hétvégi halas ebéd, vagy vacsora kitalálásában. Addig is egy újabb gyors recept ötlet. Sorozatunk második részében főszerepben a lazac. tovább »

Főszerepben a pisztráng

Főszerepben a pisztráng

2012.09.04

A Budaörsi Halpiac ismét Budapesten! Szeptember 7-9. között találkozzunk a Hold utcai piacon. Friss halaink közül kedvedre válogathatsz, kitárgyalhatjuk a legjobb fogást és örömmel segítünk neked a hétvégi halas ebéd, vagy vacsora kitalálásában. Addig is egy gyors recept ötlet. Sorozatunk első részében főszerepben a pisztráng. tovább »